Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 February 2015

Facebook | Spam Unsur Seks masih berleluasa


Assalamualaikum w.b.t.. Ingat tak Eraz pernah cerita pasal Like Page / Status / Gambar Perkara Seks / 18SX baru ni? Memang masih berleluasa.. Sampai rasa letih nak unlike setiap hari kalau online guna pc or laptop.. Sampaikan semalam, wife Eraz biarkan dulu akaun FB dia deactivate facebook.. Mana la tahu kot-kot tiba-tiba stop kan.. So kita tunggu dah lihat.. Kalau jadi kat korang, korang biarkan je, atau buat camne?

Memang boleh biarkan.. Tapi bila dah banyak sangat orang lihat benda ni, macam dah jadi tak elok.. Bagi yang kenal, ok la.. Bagi yang tak kenal, apa la yang difikir.. Itu kes yang kenal atau tidak.. Camne jenis orang yang tak tahu pasal ni tengok? Sah-sah la percaya kan.. So, try yang terbaik untuk buang benda tu.. Tambah-tambah yang berlaku ni pada isteri kita.. Fuh!! Wassalam..

3 comments:

  1. Makin bahaya dan teruk la FB sekarang ni. Perkara-perkara seperti ni sepatutnya mereka filter!

    ReplyDelete
  2. bahaya betul -.-"kene hati-hati gak , takut tertekan virus2 dekat fb, tu jadi macam ni. huhu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.