Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 25 February 2015

Pulut Nangka ala Thai

Pulut Nangka ala Thai
Pulut Nangka ala Thai

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam di whatsapp family group, adik ipar ada post gambar ni.. Dalam gambar tu buat caption Pulut Nangka Kelapa Santan.. Lebih kurang je kot dengan Pulut Nangka ala Thai ni.. Hehe.. Nampak sedap kan.. Rasanya tak tahu la lagi.. Kalau durian crepe, tak de pulut kat dalam.. Tapi versi Nangka ni, ada pulut.. Tapi, kalau korang google Pulut Nangka Kelapa Santan, akan keluar gambar lagi.. Itu punya bersantan.. Errrmmmm.. Tapi dalam kepala masih nak dapatkan Pisang Goreng Cheese dulu.. Hehe..

8 comments:

  1. mula2 tgk gmbr ingtkan durian crepe... sedapnya durian crepe :)

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi nampak kat jb ni...nampak macam sedap je ni eraz,..

    ReplyDelete
  3. makkk aihhh terus melelh air liur huhuhu

    ReplyDelete
  4. Wow! ni lain .. tak pernah pula tengok.. cool!!!

    ReplyDelete
  5. tengok gmbr pun boleh terliur cmni! haha

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.