Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 2 February 2015

Setiakawan sangat penting !


Assalamualaikum w.b.t.. Tadi dah cerita pasal 'mabuk' semasa penerbangan pergi.. Ini gambar masa nak balik.. Masa balik pukul 10.40 mlm.. Jangkaan sampai dalam 11.40 mlm di KB.. Amek kereta, drive, pergi ambil anak isteri di rumah mertua, makan dulu sebab wife dah readykan makanan awal-awal, lepas tu drive lagi balik rumah sendiri.. Sampai-sampai dah pukul 12:30 am.. Mandi-mandi, solat dan lain-lain.. Tup-tup kul 2 pagi lebih kot baru tidur.. Esok nya kerja.. Habis.. Mengantuk la.. Hehe..

Tapi apa motif entri ni? Nak tunjuk gambar selfie ke? Entah la.. Saje nak publish gambar kot.. Haha.. Apa-apa pun, ini kali pergi KL tapi tak sempat nak pergi 'shopping' sesuatu untuk anak tersayang kat rumah.. Juga untuk isteri.. Huhu.. Majlis dah habis pukul 6 pm.. Lepas tu, kami berempat terus ke KL Sentral.. Berempat..? Yes, dua orang dari Penang, seorang lain dari Miri.. Flight mereka seawal pukul 9 lbh dan 10 lbh.. So tak kan nak berpecah kan.. Setiakawan tu penting.. Jarang-jarang jumpa, memang banyak benda nak share..

Disebabkan Eraz yang paling last balik, beza 2 jam lebih kot dari flight ke Miri, memang merayau la sekejap kat KLIA.. Tapi nak merayau ke mana la sangat.. Sekejap je tu.. Selainnya duduk je la menunggu masa penerbangan.. Dah la sejuk, sib baik bawak kot.. Online je dengan Tab.. Sebab tu la wujudnya gambar selfie.. Terus upload di Instagram.. Then? Bye.. Haha..

#Bila la boleh kami sekeluarga bercuti.. Asyik kerja kerja kerja.. Cuti mingguan pun tak sama.. Huh!

1 comment:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.