Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 1 February 2015

Bila Harga Minyak Petrol RON95 dan RON97 turun !

Assalamualaikum w.b.t.. Minyak Petrol RON97 dan RON95 turun lagi? Alhamdulillah.. Katanya mulai 01 Februari 2015 kan.. So sekarang la maksudnya.. Tapi kurang nasib baik sikit hari ni sebab tadi baru lepas isi penuh minyak kereta.. Hehe.. Tak menyesal pun.. Sebabnya kalau tak isi, mesti kereta tu berhenti tengah jalan kan..

Harga minyak petrol RON95 turun kepada RM1.70 manakala RON97 turun kepada RM2.00 seliter.. Kalau bab turun ni, pasti stesen minyak pasti tak penuh.. Cuba bagi pengumuman minyak naik mulai pukul 12.00 am ni.. Hehe.. Yang pasti, Eraz tak termasuk dalam geng tu..

#Bila minyak turun ni, harga barang yang naik akan turun ke?

3 comments:

  1. sibuk orang kata hal ini masa ini...kita kena bersyukur ya Eraz...

    ReplyDelete
  2. Bersyukur dan pada masa yang sama kita kena berdoa juga sebab this is not a really good sign for us (our country's economy).

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.