Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 14 February 2015

Dart


Assalamualaikum w.b.t.. Baru-baru ni ada salah seorang staf kat sini belikan Dart dan letakkan kat office.. Mula-mula tengok, tak teringin pun main.. Tapi sekali ni, rasa stress kat office dan masuk bilik yang ada papan Dart ni.. Baling punya baling sorang-sorang, best jugak.. Tambah-tambah time stres.. Kebetulan ada group staf yang memang suka jugak main benda tu, sorang ada ketika waktu rehat, kami lepak kat bilik tu, lawan.. So sekarang memang rasa seronok.. Kalau dulu, tak pernah main pun.. Kira baru ceburkan diri je la.. Haha..

Masa main sorang-sorang, tak tahu pun mana satu ruang yang markah tinggi.. Ingat yang tengah.. Rupanya bukan.. Ada tempat boleh darab 3.. Ada tempat boleh darab 2.. Ada tempat satu markah je kan.. 

2 comments:

  1. sekarang ni orang suka main game dalam handphone je kan hee

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.