Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 23 February 2015

Pisang Goreng Cheese

Pisang Goreng Cheese

Assalamualaikum w.b.t.. On the way balik dari lunch dengan wife tadi, sempat singgah satu kedai yang jual Pisang Goreng Cheese.. Dah nampak masa perjalanan ke tempat makan, tapi ada di jalan sebelah sana.. So malas nak pusing kan.. Jadi kami decide nak cuba beli masa on the way lepas makan.. Jujurnya memang tak pernah try.. Pernah dengar orang cakap je la..

Lepas cakap nak beli tu, tengok pisang dah siap-siap dalam bekas atas meja.. Ingatkan itu la Pisang Goreng Cheese nya.. Tapi rupanya ada topping.. Macam-macam diletakknya.. Coklat, Cheese dan ada la 2 bahan lagi kot.. So first time try, mula-mula rasa donut yang selalu beli kat Big Apple.. Haha.. Sedap.. Tapi kalau dapat jenis pisang yang sedap, tak keras sangat, lagi la bertambah sedap.. Apa-apa pun, boleh cuba lagi.. Hehe..

6 comments:

  1. bagus la sentiasa ada pembaharuan dan peningkatan. naik taraf sikit pisang goreng

    ReplyDelete
  2. Pisang goreng kalau lembik sangat masam kan rasanya.. Yg stgh masak tu ok kan?

    ReplyDelete
  3. blm pnh try mkn pisang goreng cheese

    ReplyDelete
  4. sikit hari lagi ada demo tuntut pisang cheese pulak..hehehe

    ReplyDelete
  5. macam pelik je. Dengan campur minyak2 lagi. Hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.