Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 16 February 2015

Header Baru ERAZFADLI.COM


Assalamualaikum w.b.t.. Hari plan nak upload pagi tadi, tapi tak sempat nak on laptop la pulak.. So sekarang, alhamdulillah, berjaya curik masa sikit.. Dan inilah hasilnya untuk header baru blog erazfadlidotcom.. Apa pendapat korang? Sesuai tak dengan imej blog ni? Eraz puas hati.. Ini kali pertama tukar header selepas wujudkan blog ini dulu.. Bayangkan.. Hehe..

Nak buat sendiri, boleh je.. Tapi masa tak de nak duduk main-main tukar itu ini.. Jadi dapatkan khidmat blogger Azhafizah.. Alhamdulillah, lepas discuss, bagi gambar, dapat draf, inilah hasilnya.. Eraz memang jenis yang nak simple-simple je.. So apa pendapat korang?

13 comments:

  1. fuhhhhhhh simple dan kemas abe eraz. hehe

    ReplyDelete
  2. lawa n kemas, cadangan sy kalau kiri kanan color biru ni jadi color putih ngam jugak sbb biru yg atas (header tu) dah lawa dah

    ReplyDelete
  3. Nice new header. Nampak lebih matang dan kemas cuma agak setuju dengan pendapat Harith Iskandar. Kalau background blog ni dijadikan warna putih atau kelabu mungkin nampak lebih cantik sebab header dah warna biru. Hehehe. Anyway, nice one!

    ReplyDelete
  4. Suka tengok header baru ni..elegan. Desain fiza mmg sangat menarik.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.