Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 17 July 2013

Wordless Wednesday #13 : Sebelum & Selepas

#Gambar di atas sebelum diberi ubat, sebelum diberi makan, sebelum diberi rehat dan sebelum diberi main..

#Gambar bawah setelah diberi segalanya

Nama dia POU yang diabaikan oleh tuannya.. Haha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 comments:

  1. nmpk sgt tuan pem_l_s ni.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan pem_l_s, tapi tak sempat nak bela dah..

      Delete
  2. Eraz pun main Pou ni? hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan main sangat.. sebenarnya lebih kepada anak2 buah yang main game di sebalik.. hehe..

      Delete
  3. pow2.. pow saya pun xterjaga sbb cndy crush..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. disebabkan candy crush, pou di tinggalkan ke? hehe..

      Delete
  4. cik anis dh uninstall..haha sibuk je nak suh bg makan la ap la..kita ni bz hehehe at last uninstall

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz pun ada plan camtu.. Tapi tak buat lagi.. Mana la tahu kot2 boleh guna untuk pujuk budak2.. hehe

      Delete
  5. lain sangat sebelum dengan selepas tu . hahahaha :P

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.