Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 29 July 2013

Rentetan Segmen Twitter ERAZ FADLI


Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya Eraz nak umum pemenang Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli ni pada hari Rabu petang hari tu lagi.. Tapi disebabkan oleh isteri Eraz hampir nak bersalin, jadi tertangguh dengan secara tak sengaja.. Jadi Eraz nak mohon maaf kepada semua peserta.. Keputusan peserta bertuah akan diumumkan selepas Eraz masuk kerja sehari dua lagi.. Maaf ya sebab nak uruskan hal isteri dan baby girl.. 

Walaupun tak ramai yang join tapi alhamdulillah rakan di Twitter bertambah.. Memang dalam jangkaan sambutan sedemikian kerana twitter ni, tak ramai blogger yang aktif.. Tapi tak salah mencuba kan.. Jadi, kepada dua pemenang bertuah nanti, tunggu.. Assalamualaikum..

13 comments:

  1. xper, dahulukan apa yg pnting dulu k ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Terpaksa dulu kan mana yang lebih penting..

      Delete
  2. tak sabar nak tahu siapa pemenangnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah, Rabu atau Khamis, Eraz umumkan..

      Delete
  3. dah lama tak buka account twitter nie...

    ReplyDelete
  4. x umumkan lagi kan pmenang nya?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum sempat.. kena tunggu masuk office dlu..

      Delete
  5. waahh.. Tahniah2! ternanti2 pemenang ni :) hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.