Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 17 July 2013

Sampul raya dan dapat tapi ..


Assalamualaikum w.b.t.. Nampaknya sampul raya a.k.a ampau dah ada.. Ini pemberian dari company.. Tapi duit raya belum ready lagi.. Haha.. Raya oh raya.. Tak sabar menunggu si 'kecik'..

Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

  1. Replies
    1. Insyaallah, Hari Raya Aidilfitri ni.. :-)

      Delete
  2. aik...ada minyak kapak jerk...hehe...pening dah ke fikir duit raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Eraz dari pagi sakit kepala sebenarnya...

      Delete
  3. Replies
    1. Haah.. Baru seminggu puasa.. Tapi kena fikir jugak ni.. Hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Kali ni Along nak kutip duit raya sekali..

      Delete
  5. bile beraya dah bertiga, ejas invite ler.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Nati kawe invite.. Keno tunggu tubek dlu.. Hehe..

      Delete
  6. sabau ehhh....keje gomen ada bonus....? keje swasta dah dapek.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la ada bonus ke tak kak.. hehe..

      Delete
  7. Sampul raya dah ada...wah..nak duit raya..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampul raya memang dah ada, tapi duit raya belum ada lagi.. hehe

      Delete
  8. igt nak bagi duit raya kat blogger td..hehe

    ReplyDelete
  9. Assalam. Saya ialah pengumpul sampul raya. Tuan ada sampul raya syarikat lebih? Boleh saya dapatkan sekeping atau 2 keeping untuk dimasukkan dalam koleksi saya?

    Terima kasih tuan. :)

    hafizhilmi@gmail.com
    013-7548814

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.