Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 12 July 2013

Saat menunggu berbuka puasa ..


Assalamualaikum w.b.t.. Gambar kartun di atas hanyalah untuk gurau senda di petang hari 03 Ramadhan.. Mesti ramai yang dah keluar office sekarang.. Keluar seawal yang mungkin dari office untuk mengelakkan jammed dan maybe mahu singgah di bazar Ramadhan.. Hati-hati semua dan selamat berbuka puasa.. Assalamualaikum w.b.t..

14 comments:

  1. adeh.. hehehe.. baru jer post gmbr ni td.. haha

    http://www.paly.my/2013/07/adoi-macam-ni-pun-ada-ka.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kawe dlu wak naik entri tu.. haha...'takde hal la bos.. perkongsian dengan pembaca msg2.. hehe..

      Delete
  2. udah tak tahan beno teman nengok nye...bdan udah kering je..tak sahur kot..hehhe..

    ReplyDelete
  3. hehe.. betol2 dh tak tahan tu. lapar sngat. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita boleh andaikan itu sebagai imaginasi.. ;)

      Delete
  4. wah melawak 03 ramadhan ya....
    hihi...salam ramadhan eraz...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekadar gurauan di petang hari.. hehe..

      Delete
  5. memang dah betul2 tak tahan dah tu . hahahahha :)

    ReplyDelete
  6. lawak paling kelakar sadis...tak tahan ler tu....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.