Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 9 July 2013

Layan Steamboat di Chim Chum Food Village

Layan Steamboat di Chim Chum Food Village | Assalamualaikum w.b.t.. Dah plan 2, 3 hari yang lepas untuk lepak makan kat Chim Chum Food Village di Jalan Bayam, Kota Bharu.. Alhamdulillah akhirnya semalam terlaksana juga.. Hanya berdua meluangkan masa.. Memang puas hati.. Dinner sebelum menyambut Ramadhan..


#Lelaki dalam gambar berkenaan, bukan Eraz.. Hehe.. Yang pasti, baju memang berbau asap! Haha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

  1. wahhhh sedap ni... dah lama tak makan steamboat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang puas hati la kak mia.. hehe..

      Delete
  2. tak pernah try mkn kat sini..:)

    ReplyDelete
  3. Ada kawan yg bgtahu tempat makanni..klu ke kota bharu nnti,bolehla singgah2 :)

    ReplyDelete
  4. wah mmg best tu ... neway nak wish juga selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Selamat menyambut Bulan Ramadhan juga.. ;D

      Delete
  5. kalau stemboat di sini harganya bagaimana? ok tak?

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. memang puas.. tapi tak kenyang la kalau tak makan nasik.. tak ambil nasi goreng malam tu.. hehe..

      Delete
  7. wah ! nnak try la makan kat situ :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.