Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 15 July 2013

Kerang Rebus

Kerang Rebus

Kerang Rebus | Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni nak cuba cari kerang rebus la.. Alahai.. Semalam jumpa kerang rebus ni, tapi relakan hati dulu tak beli sebab tak rasa nak makan lagi.. Hehe.. Tapi hari ni macam nak pastikan juga untuk dapatkan.. Haha.. Kerang rebus oh kerang rebus! 


19 comments:

  1. kerang rebus kalau dengan serai memang awesome eraz...masa first day puasa hari tu farah dah buat dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. masa rebus tu, campur dengan bawang putih dan merah.. sedap.. hehe..

      Delete
  2. Replies
    1. jangan lupa try ya.. jangan makan masa berbuka lak.. tak kenyang nanti..

      Delete
  3. kerang rebus tak leh pi ..tapi kalau kerang bakar sedap.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua-dua best untuk di makan.. hehe..

      Delete
  4. paling sedap kerang masak lomak cilipadi, tak perlu buang kulit, tu masakan orang nogori sembilan...hehe

    ReplyDelete
  5. oh..mak saya masak gulai lemak kerang dengan cendawan hari ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. gulai dengan cendawan.. waaa.. tak pernah try lagi tu..

      Delete
  6. along
    ni hah....hahah :P
    http://adiezaff.blogspot.com/2013/07/colek-perut-pelepong.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.