Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 14 July 2013

Layan Istanbul Aku Datang ..

ISTANBUL AKU DATANG | Assalamualaikum w.b.t.. Pada siapa yang tak tahu, Istanbul Aku Datang tengah tayang kat Astro Mustika HD dan Astro Citra.. Eraz dah tengok drama ni last year masa kat Penang.. Masa tu tengah bercuti dan teman wife ada hal kerja.. Tak rugi sebenarnya layan filem ni.. Walaupun ringan, tapi boleh layan dan gelak-gelak.. Terbitan Red Films memang tak pernah mengecewakan..

BTW, Selamat bangun bersahur semua.. Esok kerja.. Semangat!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

  1. Replies
    1. boleh layan masa boring-boring.. kalau tengok berulang kali, tak tahu la macamana.. hehe..

      Delete
  2. baru jer tengok separuh pastu tutup .....

    :3 ....

    ReplyDelete
  3. dah banyak kali tengok...anak-anak akak lagi ler suka tengok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Still boleh layan walaupun dah tengok sebelum ni.. Hehe..

      Delete
  4. remy suka filem nie..... enjoy sangat

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.