Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 13 July 2013

Tiba-Tiba Dapat SMS Reminder ..


Assalamualaikum w.b.t.. | Pelanggan PROTON, tempoh servis kenderaan anda, XXXXXXX telah tiba. Hubungi kami di 09XXXXXXX untuk tempahan servis. Terima kasih - Proton Edar | Sebenarnya selepas Eraz duk service kereta di tempat itu, inilah pertama kali dapat SMS reminder ni.. Errmmm.. Ada kemajuan nampaknya.. 

Reminder ni mungkin mereka akan hantar selepas 6 bulan last service kereta.. Tetapi, jika diikutkan meter perjalanan, sepatutnya memang dah lama kena service.. Tapi buat tak tahu dulu dalam masa terdekat ni hanya drive untuk perjalanan dekat je.. Paling jauhnya dari Kota Bharu - Machang.. So insyaallah sebelum raya akan di service.. Tunggu ya wahai pihak Proton Edar.. Setakat ini memang setia service kat situ kerana perkhidmatan yang disediakan..

14 comments:

  1. wahhhhh... semakin maju.... sms alert...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time terima sms ni.. mungkin sebab pelanggan tetap kot.. ;)

      Delete
    2. First time ni Eraz terima..

      Delete
  2. reminder yang mudah mengingatkan kita tatkala kita sibuk sesangat.....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Reminder tu kadang-kadang bagus..

      Delete
  3. Not bad.. Bagus jugak ada reminder, kot ada yang terlupa =) Happy fasting, bro!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju.. Kadang-kadang ada benda yang kita lupa.. So, itulah gunanya reminder..

      Delete
  4. owh..
    ingt tempah kereta td..
    heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohoho.. Lum tiba masanya... Hehe

      Delete
  5. ..perodua selalu anta reminder cm ni ..bgs jgk sbb blh mngingatkn sy yg slalu x ingt hehe..

    ReplyDelete
  6. Perodua pun antar reminder sama macam ni. Saya hari tu betul2 seminggu sebelum kena service keta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo perodua mmg dah lama amal camni la ya...

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.