Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 14 July 2013

Sia-sia rasanya..


BLOGER ERAZ FADLI
#Gambar ni konon-konon ambil gambar kecewa.. Haha

Assalamualaikum w.b.t.. Kes ini berkaitan dengan bank.. Rasanya masalah ni simple je.. Tapi.. Sebenarnya dari last week Eraz ke branch Kubang Kerian, tapi katanya staf berkenaan sedang bercuti sehingga sabtu.. Then bila pergi hari ni, staf tu keluar la pula.. Katanya ada meeting.. Katanya la.. So staf di kaunter tu suruh ke branch Lundang.. Katanya kat sana ramai..

So pergi la ke branch Lundang.. Sampai lak sana, kata staf kat sana, staf incharged tak de.. Seorang staf je pun ada.. Sepatutnya dia bertugas hari ni, tapi ada kerja luar.. Lagi satu yang tak best dengar, katanya untuk kes berkenaan, staf itu ada pada hari Ahad kat situ.. Tapi malangnya hari ini takde.. Disuruhnya ke branch Wakaf Siku pulak.. Dah la susah nak parking kan.. Tapi sebab nak bagi kes di settle, pergi la jugak walaupun parking jauh.. (Terbukti kata-kata staf branch Kubang Kerian tak tepat)

Pergi branch Wakaf Siku, tak dapat selesai juga sebab katanya HQ di KL cuti.. Pulak dah.. Frust frust.. Last sekali lepas malas dah nak mengulang masalah yang sama, Eraz minta je no. tel.. Esok call je la.. Penat dah nak pergi ulang alik dengan parkingnya yang susah.. Sampaic 3 branch Eraz pergi, tapi satu pun tak boleh nak selesaikan.. So? Wallahhualam.. Bulan puasa ni, kena la sabar.. Assalamualaikum..

Published with Blogger-droid v2.0.10

27 comments:

  1. Replies
    1. Along memang seorang yang sabar.. Haha..

      Delete
  2. Adui.. Dahsyatnyaa.. Selalu terserempak dengan kes macam ni. Huhu. Sabar je la kan, ada hikmah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah, semua yang berlaku ni ada hikmahnya.. ;)

      Delete
  3. Dugaan bulan pose tu...Sabo erk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dugaan dan cabaran bulan puasa kan.. tapi rileks je.. ;)

      Delete
  4. macam-macam hal..apa pun cuba lagi :) tp kan kekadang diorang ni nk kena kita naik angin dlu baru dia nak bertindak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la, memang nak cuba sekali lagi, kalau tak berjaya, macam nak give up je.. hehe..

      Delete
  5. kalau sy dah menyirap..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat semalam, alhamdulillah masih boleh bertahan cool.. ;)

      Delete
  6. Replies
    1. sabar itu separuh daripada iman.. ;)

      Delete
  7. Replies
    1. hal Eraz dengan pihak bank semalam ni.. ;)

      Delete
  8. dugaan bulan puasa ni, hu hu hu... tapi memang macam ni kalau waktu kita betul2 dah komited nak menyelesaikan sesuatu urusan tu, itulah yang terjadi... memang kecewa jadinya...faham dan pernah mengalami...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju tu sebenarnya.. sebab kite pergi dengan bersemangat la jadi macamtu..

      Delete
  9. sabar jer ler...karenah birokrasi yang begitu membosankan melainkan kalau kita orang ada-ada....

    ReplyDelete
    Replies
    1. maklum la kak, kita ni orang biasa-biasa je..

      Delete
  10. banyakkan bersabar bang , ujian di bulan puasa . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. cool cool kumpulan KOOL ! hehe.. ;)

      Delete
  11. Replies
    1. relax je ni.. hehe.. malas dah fikir..

      Delete
  12. bersabar bro...dugaan tu./....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.