Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 21 July 2013

Boikot Ayam


Assalamualaikum w.b.t.. Semua ni sekadar petikan daripada Cuit Ahad di Kosmo Ahad hari ni tentang Boikot Ayam.. Hehe.. Rasanya ayam masih laku lagi kot di pasar-pasar dan pasar Ramadhan.. Apa-apa pun, nak jemput korang join Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli sambil menang top-up!

7 comments:

  1. pagi tadi pergi tesco ramai orang beratur beli ayam...mesti makan ayam...

    ReplyDelete
  2. Adoii la cartoon tu , hehehe. Ty dan family tak de la sampai nk boikot lagi. Ayam tu tak bersalah pun. Kecian ayam tu . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kartun punyer hal je tu.. hehe..

      Delete
  3. KA beli juga ayam tu tpi makan utk stok 2 -3 harilah hehehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.