Sunday, 21 July 2013

Boikot Ayam


Assalamualaikum w.b.t.. Semua ni sekadar petikan daripada Cuit Ahad di Kosmo Ahad hari ni tentang Boikot Ayam.. Hehe.. Rasanya ayam masih laku lagi kot di pasar-pasar dan pasar Ramadhan.. Apa-apa pun, nak jemput korang join Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli sambil menang top-up!

7 comments:

  1. pagi tadi pergi tesco ramai orang beratur beli ayam...mesti makan ayam...

    ReplyDelete
  2. Adoii la cartoon tu , hehehe. Ty dan family tak de la sampai nk boikot lagi. Ayam tu tak bersalah pun. Kecian ayam tu . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kartun punyer hal je tu.. hehe..

      Delete
  3. KA beli juga ayam tu tpi makan utk stok 2 -3 harilah hehehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.