Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 8 July 2013

Giveaway 10K Followers Mialiana.com


Giveaway 10K Followers Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Julai 2013, iaitu tepat jam 5.45 petang sehingga 11.59 malam 21 Julai 2013. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia sahaja
  2. Follow blog Mialiana.com, Add  Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  3. Wajib Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ semua sponsor (rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entri bertajuk Giveaway 10K Followers Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senarai sponsor :
❤ Kerinchi MyKeledek | Fanpage
❤ Alycia | Fanpage
❤ Aida Hanafiah
❤ Amir Rofie | Google+
❤ Chekgu Skolah | Fanpage
❤ Anastasyea | Google+
❤ Sha Dhira | Fanpage
❤ Rafina Mimi | Fanpage
❤ Paly | Fanpage
❤ Dayang Deno | Fanpage
❤ Cikgu Kaca Mata | Fanpage
❤ Ieta | Fanpage
❤ Deq'Nyss | Google+
❤ Keyme Keymo | Google+
❤ Nur Dzafirah | Fanpage

Senarai hadiah yang ditaja bernilai RM 1,474 :
❤ 1 x Jus Delima Pompure bernilai RM 150
❤ 1 x Glutaking bernilai RM 150
❤ 1 x Tropica Bioherb Shampoo Herba bernilai RM 35
❤ 1 x Kain pasang Satin Cotton Vietnam bernilai RM 65
❤ 1 x BB Plus Collagen bernilai RM 180
❤ 3 x tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6
❤ 1 x Teddy Bear bernilai RM 100
❤ 2 x Bantal Love mialiana.com bernilai RM 35
❤ 1 x Wang Tunai RM 50
❤ 1 x Novel Cintaku Luruh di Oxford bernilai RM 34
❤ 1 x Novel Dia Yang Aku Pilih bernilai RM 22
❤ 1 x Farcheese Powder bernilai RM 25
❤ 3 x Doodle bernilai RM 10
❤ 2 x Multifunctional Buff (Seamless Magic Scarf) bernilai RM 15
❤ 9 x Topup bernilai RM 10
❤ 4 x hadiah misteri bernilai RM50.00

 jom support Mia Liana ya... join Giveaway ini dengan klik banner di atas...

20 comments:

  1. wah eraz dah join, Farah x sempat lagi sebab x berapa sihat...all the best eraz...In Shaa Allah, akan support jugak kak mia soon... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah... Baru pagi ni.. Semalam tak sempat.. Hehe..

      Delete
    2. dah join..tapi ini comment standardized.. he he he...

      datang dari sini...

      http://www.bubblynotes.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

      done follow!

      Delete
  2. flying sini dari segmen .. good luck... http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana berkunjung ke sini.. Nanti Eraz melawat sana balik.. ;)

      Delete
  3. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialiana.com.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana berkunjung ke sini.. Nanti Eraz melawat sana balik.. ;)

      Delete
  4. hai salam perkenalan. dtg dari giveaway 10K followers mialiana.com. Singgah blog sini. jom g blog saya pulak meh. Boleh join segmen saya sekali =)

    http://www.dieratekikushika.my/2013/07/segmen-hadiah-ramadhan-by-diera.html

    ReplyDelete
  5. salam...ayu dtg dr giveaway yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...sempena besday ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck from GA Mialiana.com

    ^_^

    ReplyDelete
  7. Bertanam pandan tanamnya rendah,
    Pegaga dan kobis di kolam cermin;
    Salam Ramadhan salam terindah,
    Semoga sukses dalam bersegmen. ^^

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway ini. keputusan pemenang akan diumumkan pada 23/7/2013.

    semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen yang sama...gud luck..jemput singgah blog sy juga ya

    http://eryati.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.