Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 18 July 2013

Entri Ilia Iryani Shuib Muncul Semula Semalam ..

Ilia Iryani Shuib

Ilia Iryani Shuib | Assalamualaikum w.b.t.. Siapa Ilia Iryani Shuib? Semasa tengah tengok keyword yang di cari semalam, muncul keyword Ilia Iryani yang mana terus masuk ke entri Wanita Yang Bernama Illya Iryani yang Eraz buat pada 10 Mac 2012 yang lepas.. Lepas selak-selak risik, patut la sebab Ilia Iryani Shuib ni muncul dalam rancangan Panorama di TV1 semalam.. Korang kenal dia?

Ilia Iryani sebenarnya seorang penunggang motosikal aksi lasak.. Sseorang wanita tu.. Sebelum ni dia pernah muncul dalam filem Adnan Sempit 2.. Dan juga bekas pelajar USM Penang rupanya.. Kalau tengok dari gaya bercakap, memang tak sangka la dia boleh lakukan aksi lasak bermotosikal ni.. Tapi lepas je dia naik moto, terus dah tak macam dia semasa bercakap.. Memang hebat la.. Nak tengok video dia membuat aksi lasak? Klik SINI..


13 comments:

  1. dia ni lah yang berlakon bro nampak motor gua

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..memang real nampak dalam filem tu.. rupa-rupanya, memang dia betul-betul mahir...

      Delete
  2. Replies
    1. Bukan pelakon popular, sah-sah tak kenal.. Hehe..

      Delete
  3. waa cool ^^ fae tunggang basikal plak masih takut2 :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya tu, kena betul-betul mahir..

      Delete
  4. oo dia..tau-tau...wanita terhebat..nak jadi macam dia tapi tak mampu..

    ReplyDelete
  5. ohhh nie rupanya...baru tahu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa pernah tengok Adnan Sempit 2, mesti ingat..

      Delete
  6. Salam..saya baru terbaca entri bout diri saya di sini..tq penulis..
    btw, saya memang perform stuntbike as my part time & until now saya masih teruskan minat saya.. Hopefully, pihak di luar pun akan support minat saya.. thanks.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam, saya baru terbaca entri ttg diri saya di sini..tq penulis
    Saya mmg perform stuntbike as my part time & until now saya masih teruskan minat saya.. Hopefully pihak di luar turut dpt support minat saya..
    p/s : those yg ingin follow perkembangan saya, boleh like fb saya : Ilia Iryani Official
    Thanks

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.