Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 1 July 2013

Larat ke nak habis kan ni ...

Assalamualaikum w.b.t.. Korang pernah makan burger sebesar tu? Larat ke nak habis kan? Makan malam ni, memang tak jamah makanan lain dah.. Hehe.. Kalau tak habis, mungkin ini akan jadi last time beli.. Membazir je.. Tapi kalau share, ok je..

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

  1. besar amat bro. mne beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. Eraz beli kat kawasan Panji, Kota Bharu..

      Delete
  2. Replies
    1. haah.. burger bakar sos bbq.. ;D

      Delete
  3. kalau lapar sure boleh habis nie....sedap ker...?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap, tapi kenyang la sebab besar sangat..

      Delete
  4. cam sedap je . hehe . teringin nak makan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang banyak tempat dah jual burger bakar.. dah banyak betul pattern dan rasa..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.