Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 17 July 2013

Wordless Wednesday #12 : Seriusnya


#Snap dari album majlis pertunangan adik! - Tahun 2011

Published with Blogger-droid v2.0.10

21 comments:

  1. hahha.a.dik die yang tunang eraz plak yang risau..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. risau sebab lama sangat duk make-up.. hehe..

      Delete
  2. selamat bertunang buat adik Eraz ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar lama ni MD.. sekarang dia dah kahwin..

      Delete
  3. Alolo... sweetnyer abg nie tunggu adiknyer bermekup.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ini album adik kan.. td mcm lupa jap album yg mana.. haha

      Delete
  5. perempuan ngan make up memang kawan baik hahaha tapi not all women lah termasuk sy haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. muka pun jadi lain bila dah make-up..

      Delete
  6. Haha.. Nak keluar jenjalan pun dah lamaaaa nak ready, apa lagi nak bertunang. Hihi. Typical ladies ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Make-up dan wanita, tak dapat dilupakan...

      Delete
  7. penuh kesabaran menunggu tapi why so serius.....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan kot masa snap tu, muka serius.. Hehe

      Delete
  8. serius bebenor . hahaha :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.