Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 26 July 2013

Alhamdulillah.. Officially Menjadi Papa..



Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Kurniaan Allah.. Semalam, 25 Julai 2013 pada jam 1.15 pm, lahir puteri sulung kami.. Isteri Eraz melahirkan baby berkenaan secara normal.. Diharapkan ibu dan baby akan cepat-cepat keluar dari wad! :D

#Beraya bertiga
Published with Blogger-droid v2.0.10

60 comments:

  1. nanti jangan lupa upload pic ye eradz..ape pun tahniah dah jadi bapa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Eraz sure share kan nanti.. :)

      Delete
  2. Smlm bukan 25 Julai ke.. Hihii. Congrats :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Along :)) Best tahun ni dapat beraya bertiga..ada kelainan suasananya nanti berbanding tahun sebelum ni ;)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Terima kasih Kak Mia.. Juga untuk entri tu..

      Delete
  5. TAHNIAH ERAZ....tetapi bukan ker semalam JULAI bukan September...mengantuk ker Eraz...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Sukma.. Tak cukup tidur.. Hehe..

      Delete
  6. tahniah eraz. best lah beraya bertiga tahun ni.

    ReplyDelete
  7. Tahniah eraz.... semoga jadi papa yg cemerlang...

    ReplyDelete
  8. Tahniah ^U^ hehehe :) btw, Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

    ReplyDelete
  9. yea.. thumbs up.. tahniah bro !

    ReplyDelete
  10. tahniah :)
    nnt letak gambar tau

    ReplyDelete
  11. mabruk 'alaika... !!! hehe. (dah sume org gune bhasa BM n BI, biar aku la yg guna B.Arab. :P)

    ReplyDelete
  12. finally ! hehe tahniah papa erazz . jgn lupa taruk gambar baby dekat blog hehehe :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah :) kalo ada rezeki lebih blh lah buat majlis aqiqah for the lil princess ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Memang di dalam perancangan..

      Delete
  14. assalamualaikum eraz...tahniah2 eraz sebab dah berjaya menjadi seorang ayah yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusssalam... Syukur sangat..

      Delete
  15. Tahniah...anak kite sebaya n sama bulan la..

    ReplyDelete
  16. senyum2 sllu along..
    tahniah lagi skali
    http://adiezaff.blogspot.com/2013/07/tahniah-buat-blogger-along-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Adie untuk entri tu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.