Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 21 July 2013

Ashraf Muslim / Wan Sakinah / Alvin and Vivian antara yang hangat !

Ashraf Muslim / Wan Sakinah / Alvin and Vivian antara yang hangat !

Ashraf Muslim / Wan Sakinah / Alvin and Vivian antara yang hangat | Assalamualaikum w.b.t.. Kenapa Eraz menggunakan tajuk entri dengan perkataan Ashraf Muslim / Wan Sakinah / Alvin and Vivian? Itu adalah kerana 3 keyword berkenaan adalah yang sedang hangat dicari sekarang oleh rakyat-rakyat Malaysia.. 

Kes En. Ashraf Muslim adalah berkait rapat dengan Pn. Wan Sakinah yang rasanya tak perlu dihuraikan lagi manakala Mr. Alvin dan Miss Vivian dengan kes yang timbul saat umat islam menyambut ramadhan baru ini sehinggalah sekarang membawa ke kes mahkamah..

Apa-apa pun, nak jemput korang join Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli sambil menang top-up! ;)

7 comments:

  1. wahhhh... betul2 hangat..... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terhangat di pasaran buat masa ini.. hehe..

      Delete
  2. kes Ashraf paling popular sampai kena terjah di melodi tadi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melodi tu, memang semua diaorg terjah.. hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.