Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 30 April 2013

Permohonan Maaf Secara Terbuka Zain Saidin kepada Chef Jo, Zubir, Adu di MeleTOP


Assalamualaikum w.b.t.. Eraz baru terbaca di Facebook Masterchef Selebriti Malaysia 2 menyatakan bahawa Zain Saidin & Chef Jo akan berada dalam MeleTOP.. Pasti ramai yang menunggu ni terutama yang follow Masterchef Selebriti Malaysia Musim Ke - 2 ni.. Apakah yang akan berlaku? Mesti ada penjelasannya.. Kena la tunggu MeleTOP jam 10 malam ini..

UPDATED !

#Permohonan maaf secara terbuka telah dilakukan oleh Zain Saidin di rancangan MeleTOP kepada ketiga-tiga Chef Masterchef Selebriti Malaysia Musim Ke - 2 kali ini iaitu Chef Jo, Chef Zubir dan Chef Adu.. Siaran langsung! Buang keruh, ambil yang jernih.. Harapnya akan jernih selama-lamanya.. Tindakan yang sangat bagus untuk terus maju dalam dunianya..

#Tibe2 teringat cerita drama Jodoh lakonan Scha Al-Yahya dan Dazrin.. Macamtu ke semua program realiti? Terserah kepada penerbit dan stesen TV.. Peace no war..

6 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.