Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 22 April 2013

Masa-masa ni la dia nak uji kami ....



Assalamualaikum w.b.t.. Ini bukan ujian yang berat.. Cuma masalah kereta je.. Kereta isteri Eraz tak hidup la pulak pagi ni.. Takde bagi hint apa-apa pun.. Melayan lagi la duit gaji.. Nasib baik gaji dah nak masuk.. Rasanya masalah bateri.. Kalau dah tukar bateri, memang nak baiki semua la termasuk brek..

Anggap je bernasib baik.. Bayangkan kalau kereta mati di tengah-tengah jalan atau kat traffic light.. Lagi parah kan.. Banyak kemungkinan boleh berlaku.. So, percayalah apa-apa yang berlaku dalam hidup kita, ada hikmahnya.. Insyaallah..

#Kira-kira duit gaji.. ;D

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. betul2..
    anggap je la lg teruk if berhenti tgh jalan.

    ReplyDelete
  2. ADUHAI... benar2 ujian ni..... sbaq jer lah.

    ReplyDelete
  3. Semuanya ada hikmah, chill ja bro ;)

    ReplyDelete
  4. sabar . setiap ujian pasti ada hikmahnya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah.. minta-mintanya cmtu la...

      Delete
  5. assalamualaikum eraz....betul tu setiap masalah ada jalan penyelesaiannya juga ada hikmah disebaliknya..;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam.. insyaallah.. ;D

      Delete
  6. Alahai..nasib gaji dah nak masukkan. Heheh

    ReplyDelete
  7. kereta nie kalau datang satu penyakit sure ada lagi penyakit sampingannya.....siapkan duit jer ler.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.