Friday, 12 April 2013

137 Menanti Untuk di Approve Friend Facebook !


Assalamualaikum w.b.t.. 

Mungkin ini isu biasa bagi korang semua.. Sebelum ini Eraz tak sedar pun tentang jumlah orang yang add Eraz di Facebook.. Rupa-rupanya dah 137 orang.. Kalau nak tengok sorang-sorang memang mengambil masa la.. Tapi semalam cuba untuk tengok.. Mana yang kenal, approved!

Sorry kalau ada yang membaca entri merupakan salah seorang yang dalam waiting list.. Apa-apa pun, korang boleh add Eraz di akaun ini.. Confirm akan diapprove.. Klik SINI..

Atau boleh LIKE Page ERAZ FADLI.. ;D

#Baru lepas join Segmen : 1000 Followers!.. Berminat? Klik SINI..

9 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.