Friday, 5 April 2013

Segmen Bloglist Sebulan dan Hadiah Misteri



Assalamualaikum w.b.t.. Terjumpa lagi satu segmen daripada Ninaa.. Dia mencari link blog untuk diletakkan dalam bloglist blog beliau.. Segmen yang sangat simple juga.. Siapa yang berminat, boleh klik banner di atas.. Sebagai tanda support, jom ramai-ramai join! Tak rugi apa-apa pun..

#Dah berkurun online dan update blog guna tab ni.. Kalau kat office, boleh la guna pc office.. Next week kena pastikan notebook settle dibaiki.. Insyaallah..

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. hehe , thanks Eraz , Alhamdulillah , Ninaa dapat 9A SPM hehe :D huhu cepat baiki notebook tu :)

    ReplyDelete
  2. good luck...selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  3. good luck bersegmen...wahhh...walaupape halangan ada je cara nk update..

    ReplyDelete
  4. singgah sini


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-sebulan-dan-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. salam...singgah n follow dr segmen y sama...GUD LUCK...jom follow back TQ
    http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-sebulan-dan-hadiah.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.