Monday, 8 April 2013

Apps Twitter di Galaxy Tab aku jadi camni !

Twitter Eraz Fadli

Assalamualaikum w.b.t.. Sebenar ni masalah twitter ni Eraz sedar 3, 4 hari lepas.. Semalam cuba uninstall dan install semula.. Tetap jadi macam sebelum ni.. Semuanya jadi selepas automatik update.. Cuba untuk sing-in, tapi tak de pula ruang yang boleh diisi..

Siapa yang alami masalah yang sama?

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. hurm..smuanya ada masalah skarng..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah ok sekarang.. semuanya lepas di update..

      Delete
  2. erks... ye ke? cuba install software lain yang boleh capai ke twitter...cam TweetDeck ker? tengok ada problem ke tak?

    ReplyDelete
  3. awak install app ECHOFON ... lagi mesra pengguna for twitter..try ler..

    ReplyDelete
  4. Ataupun cuba install Ubersocial for twitter...

    ReplyDelete
  5. try log off then log in balik...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.