Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 18 April 2013

Ulser lagi... Arrgghhhh...

Assalamualaikum w.b.t.. Kalau tengok gambar di atas, memang korang dah boleh tahu kan itu ubat apa.. Dah lama kot tak kena ULSER ni.. Sekali datang lagi.. Kali ni tak sure kenapa... Selalu sebab tergigit... Kali ni, errmmmmm... Tak dapat fikir.. Badan panas plus tak cukup air kot.. Errmmmmm...

Published with Blogger-droid v2.0.10

20 comments:

  1. cik nor guna bonjela klu ulser menyerang..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bg Eraz, bonjela kurang menjadi.. Pedih je lebih.. Hehe

      Delete
  2. Semoga cepat sembuh dari ulser ;D

    ReplyDelete
  3. oo..kumur air garam je..hehe..

    ReplyDelete
  4. time kat universiti dulu always kena ulser..:) n then g doktor,terus je dr kata awak stress kee#? huhu dr. ckp antara penyebab ulser sbb stress, kurang minum air masak n kurang makan sayuran n buahan.. n guess after that bila jadi ulser je mmg kdg2 ada kaitan dgn stress..:) smaada sbb ad prob atau terlalu fikirkan somthing..:)

    so, jgn stress2 ye eraz..hehehe...smga cpt smbuh..:)
    *pernh ulser jdi masa nk wat presentation,nsb baik lecturer bg excuse untuk tunda.huhuhu lega..:)

    ReplyDelete
  5. nak cepat makan asam masin...cepat kecut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Favourite jgk tu.. Tapi bkn yg masin sangat.. Hehe

      Delete
  6. baru jer kena... tak nak dah!!!! ... kena satu mulot sampai bibir merah2 .. satu minggu tak makn... mnum air jer... memang derita rasenyer...

    ReplyDelete
  7. ni kurang penjagaan diri ni..lepas ni minum ain masak banyak2..

    ReplyDelete
  8. alahai.. sakit tu bila kena ulser ni. minum air hgn lupa ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. seingat kerap jgk minum... tp entah la..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.