Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 18 April 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY



Assalamualaikum w.b.t.. Selamat Pagi Khamis semua! Hari berbaju batik bagi pejabat yang mengamalkan hari Khamis sebagai hari berbaju batik.. (Jujur, paling tak suka berbaju batik.. Hehe..) Berbalik kepada Segmen Seminggu Blog HazwanHairy ni.. Siapa yang belum join, boleh klik banner di atas..

Segmen yang sangat simple, hanya follow blog dan Like Page FB penganjur.. Itu je.. Jadi, jom ramai-ramai join sebelum tarikh tutup muncul.. Ada hadiah menanti korang.. Bagi yang bertuah la selain memeriahkan lagi segmen berkenaan.. Good Luck!

#Support antara blogger
Published with Blogger-droid v2.0.10

22 comments:

  1. terima kasih bro sudi support segmen ni..all the best okeh..link jgn lupa letak nnti xde dlm snrai :p

    ReplyDelete
  2. khmis suka plk pkai bju batik sbb xperlu nk tight2 in bju.. hohoho! >.<

    all the best utk smua!

    ReplyDelete
  3. Eraz berbaju batik pada hari Khamis utk kakitangan kerajaan apa kata citer sikit seminggu punya uniform kakitangan awam kat blog....adik saya kalau hari khamis mesti berbaju batik, hari lain pun ada baju korporat yang dia pakai....
    good luck for segmen Hazwanhairy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khamis je berbatik... Yang lain kemeja.. Eraz bkn kerja gov...

      Delete
  4. jenjalan d sini...sy pun join segmen ni http://eryati.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  5. Gudluck...
    AJ pun join jugak.. =D

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg sama
    good luck

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sama
    jom kite sama2 support :D

    ReplyDelete
  8. singgah dari segment sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    gud luck

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...
    Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog Eraz...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat...nnt Eraz bw, tgglkan jejak & follow blog Diana k! salam ukhuwah fillah! =) wassalam

    http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.