Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 30 April 2013

SEGMEN NASZ : NASZ CARI BLOGLIST MEI 2013



Assalamualaikum w.b.t.. Blogger Nasz.. Lama betul tak dengar cerita tentang blogger sorang ni.. Lepas kahwin, then isterinya pregnant dan selepas itu selepas melahirkan anak sulung mereka, Nasz terus macam hilang.. Sekali sekala je nampak dia komen di entri Eraz dan blogger lain.. Tup tup hari ni nampak Nasz buat SEGMEN NASZ : NASZ CARI BLOGLIST MEI 2013.. Jadi siapa yang berminat, boleh klik baner di atas..
Tentang blog ini? Blog ini biasa je.. Blog personal yang bercerita tentang apa yang Eraz rasa nak cerita.. Simple.. Betul tak?

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

  1. salam eraz,

    tak hilang ke mana cuma senyap je. agak busy dengan keluarga. huhuhu. Mayeesa pun dah 4 bulan sekarang ini.

    thanx sudi join segmen saya. dah letak url blog awak kat bloglist Mei 2013. boleh check.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  2. good luck! :)

    btw... jom?
    p/s: jom join segmen deno? http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  3. menariknya... sempat tak join lagi ni..

    ReplyDelete
  4. good luck...menarik segmen nie...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.