Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 18 April 2013

Berat Blog ERAZ FADLI


Size : 120.21 KB
Load Time : 0.5 seconds
Average Speed per KB : 0 seconds

Assalamualaikum w.b.t.. Mesti ramai blogger yang tahu tentang hal ni kan.. Timbang berat blog.. So hari ini giliran blog ERAZ FADLI pula timbang berat.. So keputusannya seperti di atas.. Alhamdulillah.. Walaupun tak seringan blog blogger lain, tapi boleh laaa.. 

Siapa berminat untuk timbang berat blog masing-masing, boleh klik http://www.iwebtool.com/speed_test.. Selamat mencuba!

#Sorry sebab gambar tak clear.. Maybe sebab print screen di Tab, pastu crop.. Pastu pula publish menggunakan Blogger-droid..

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

  1. Abe, kat tab blh print screen ke? nak wat gane??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blh... Klik kat kt gmbr petak kat bawah tu... ke-4...

      Delete
  2. Kira okey la tu. Cepat loading.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eraz...tahniah2 semakin ringan blog eraz ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam... Terima kasih... :-)

      Delete
  4. ringan gak blog eraz nie...kalau dibuka laju jer...

    ReplyDelete
  5. mselim3 punyer tadi check.... :

    saiz 121.49
    loading 0.63
    AV.Speed 0.01

    boleh lah... tgh nak cari cara mcam mana nak kasi ringan lagi...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.