Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 30 April 2013

Tabiat yang tidak baik ...

Mungkin korang boleh nilai sendiri melalui gambar di bawah..

14 comments:

  1. obvious yg biru tu buat...merah yg kena...mcm pernah nmpk situasi ni..

    ReplyDelete
  2. betul2...tak baik...salahkan orang lain atas perbuatan buruk kita..
    sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ketanah jua.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah nya menipu terang2 salah dia..

      Delete
  3. asyik nak salahkan orang lain...sendiri buat tak mengaku, selalu terjadi di office begini...

    ReplyDelete
  4. Masa kecik2 dulu, memang camnila perangai ak,hahaha.

    Dah terang bersuluh kesalahan sndiri, still nak salahkan org lain,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman kecik, blh d maaf kan.. hehe

      Delete
  5. kesian yang merah tu... hu hu hu...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.