Saturday, 13 April 2013

Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih


Assalamualaikum.. Dah macam trend la pula join satu segmen sehari.. Kebetulan sebenarnya.. Semalam sempat join Segmen : 1000 Followers!.. Jadi hari ini nampak Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih pula.. Tak rugi join sebab sama juga syaratnya.. Sangat simple.. Siapa yang berminat untuk join, boleh klik banner di atas.. Good Luck! Ada hadiah top-up untuk anda menangi..

8 comments:

  1. saya pun dah join segmen pantas yang simple nie...good luck...

    ReplyDelete
  2. Mieya singgah dari segmen yang sama.
    Jemput singgah kembali ye :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. tak sempat nak join... huhuhuh

    ReplyDelete
  5. DATANG ZIARAH DARI SEGMEN YANG SAMA ^__^

    ReplyDelete
  6. Salam, kita dari segmen yang sama. Singgah dan follow :)

    [ My blog ]

    ReplyDelete
  7. done follow :)

    Hi , Saya singgah sini dan follow !:)
    Mari lah follow saya pulak !


    http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.