Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 29 April 2013

Soft Shell Crab di The Ritz Boutique Restaurant

Soft Shell Crab di The Ritz Boutique Restaurant


Assalamualaikum.. Alhamdulillah, tengahari tadi sempat menjamu selera dengan salah satu menunya Soft Shell Crab di The Ritz Boutique Restaurant.. Terbaik! Selalunya makan nasi sepinggan, hari ni tambah satu lagi dan habis.. Haha.. Makin tembam la aku..

Siapa pernah try Soft Shell Crab? Share share..

#Pastikan halal! ;D

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

  1. Eh i i ke temptnya yg Along mksudkn hr tu? Restoran cina yg halal tu ae

    ReplyDelete
  2. tak penah try..nmpak cam sedapp..

    p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

    ReplyDelete
  3. nampak macam sedap, makan belum tntu sedap..ahahaha

    ReplyDelete
  4. wow..sedap tu..saya pernah makan kt sushi & octopus dan kat wadihana restaurant..sedap

    ReplyDelete
  5. halal ke kat ctu?dekat ngn umah cik nor jer tu?huhu

    ReplyDelete
  6. belum pernah try lagi...sure sedap nie...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.