Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 15 April 2013

Buku Diari Hamil


Assalamualaikum w.b.t.. Siapa pernah ada buku ini? Buku ini Eraz dan isteri beli selepas dua atau tiga bulan pregnant.. Lepas baca-baca, tengok-tengok, banyak info juga sebenarnya kami dapat daripada buku ini.. Apa pendapat korang kalau Eraz share kan info tentang perkembangan kehamilan mengikut minggu? Pendapat pendapat..

16 comments:

  1. sharing is caring. saya pun tgh preggy, tapi dah nak masuk ke 7 bulan :)

    ReplyDelete
  2. sila sharekan...mungkin saya memerlukan dalam waktu2 terdekat ni...heeee... ^_^

    ReplyDelete
  3. sila share..semoga yang lain dapat jadikan panduan berguna :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tak kawen pun, blh kumpul2 ilmu...

      Delete
  5. rasanya dulu-dulu tak der diari nie sekarang dah ada yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz pun tak sure thn bila buku ni wujud..

      Delete
  6. sy ada juga beli buku nie bila dah masuk 2nd trimester.info yang ada dlm buku ini memang berguna utk mereka yang 1st pregnant

    ReplyDelete
  7. sharing is caring kan.. ilmu tue dik.

    buatnya cam akak dulu after 4years bersalin semula habis semua lupa. nak x nak kena rujuk buku @ encik google jgak... hehehhe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.