Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 20 April 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS


Assalamualaikum w.b.t.. Selamat Pagi Sabtu!! Berita baik untuk semua yang blogger terkenal kita muncul dengan segmen baru selepas sekian lama.. Sebelum itu, Eraz nak ucapa tahniah kepada Ben Ashaari sebab tak lama lagi, akan dapat dapat anak kedua.. Insyaallah Disember ini kan.. Tahniah..

Berbalik kepada segmen terbaru Ben iaitu BEN ASHAARI dan WEECLICKS, siapa yang berminat, bolehlah klik banner diatas untuk detail.. Tak susah pun.. Simple sahaja.. Tak memerlukan masa yang lama untuk join.. Tetapi perlu menjawab satu soalah dibawah : -

Soalan : KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

Jawapan : Kenapa? Sebabnya untuk menjana pendapatan dari internet ini adalah sangat mudah.. Banyak atau sikit itu, bergantung kepada rezeki.. Hanya perlu berusaha lebih untuk memperkenalkan blog di alam maya dan menarik perhatian 'orang' yang memberi perkhidmatan iklan.. Jika berjaya, itu satu kepuasan dalam blogging.. Kesimpulan, ianya boleh menjadi pendapatan sampingan kepada semua blogger yang mungkin akan menjadi satu kepuasan dan menaikkan lagi semangat untuk terus menjadi blogger yang berkualiti..

11 comments:

  1. good luck Eraz...saya pun join gak...

    ReplyDelete
  2. rasanya pendapatan melalui internet lagi lumayan :)

    ReplyDelete
  3. PCB singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. Wah...nice punye jawapan
    aah..sokong!
    setiap usaha pasti membuahkan hasil
    moga terus berkarya n memanfaatkan penggunaan internet semaksimumnya

    http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

    ReplyDelete
  5. Salam..singgah dari segmen yang sama & follow blog ni :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  6. jaa datang dari segmen yg sama jugak.

    http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    salam perkenalan dari jaa. :)

    ReplyDelete
  7. slm ptg yg ceria.dr segmen yg sama.Gigil jari nak bw laju2 ni.All the best,ye!

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  8. dtg dari segmen yg same. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  9. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  10. singgah jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.