Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 23 April 2013

Pemenang Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta


Assalamualaikum w.b.t.. Masih ingat dengan Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta? Jadi hari ini, tanpa melengahkan masa untuk menaip entri ini panjang-panjang, Eraz nak umumkan DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org.. Mereka adalah : 



Siapa pemilik no. 10 & 46? Korang boleh semak di SINI..

Tahniah diucapkan kepada mereka berdua..Mereka perlu message detail seperti no. handphone dan jenis prabayar kepada Eraz di SINI untuk Eraz laksanakan janji itu..

Sekian,

TAHNIAH!

37 comments:

  1. wahhhh tahniah pada pemenang....

    ReplyDelete
  2. tahniah buat pemenang.. =)
    alahai..1 no je lagi..hehe 47

    ReplyDelete
  3. haaaaa sikit lagi btw tahniah la dan terima kasih

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, menang.. Terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada pemenang... bleh cuba lain kali..

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang btuah..
    adie pya number ckt lagi nak dapat...cuma 46 kne terbalikkan jadi 64..hahah..baru leh menang..kah kah kah...tp happy n layannnn...hahah

    ReplyDelete
  7. Terima kasih semua atas komen di atas... ;D

    ReplyDelete
  8. tahniah kps pemenang... jemput join contest ni http://www.ciksiti.com/2013/05/contest-jom-main-teka-harga.html

    ReplyDelete
  9. tahniah yang menang tu..terlepas pandang pulak eraz buat segmen nie...heh

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, singgah kali pertama dan follow. Sudilah ke blog saya dan follow sambil baca entri.

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada yang menang ya...

    ReplyDelete
  12. assalamualalaikum eraz...tahniah pd yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  13. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.