Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 27 April 2013

Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4

Assalamualaikum w.b.t


Hari ni, Uzu buat segmen Sabtu Part #4 
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula
27 April 2013 jam 11.59 PM - 29 April 2013 / 11:59 PM
( 2 hari sahaja )

Syarat :

1. Follow blog  :

2. Like fan page :

 3. Follow G+ kat bawah ni



3. PALING WAJIB copypaste coding entry  yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post.   *kalau x faham sila ikut step dibawah*


Dah siap? Tinggalkan entry segmen anda di ruangan komen.

Hadiah : 


Top Referral

Topup RM10

Random
Topup RM5 x 9
Topup RM3 x 1

Selamat menjoinkan diri dalam Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4 !!

# Sangat rajin Uzu buat segmen!

8 comments:

  1. good luck ya eraz... kak mia pun join juga...

    ReplyDelete
  2. thanks join. Jom tengok pemenangnya http://www.kisahemasputih.com/2013/05/pemenang-segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. jemput join http://sabghina.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-blogger-tegar.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.