Wednesday, 27 March 2013

ERAZ FADLI Bakal jadi PAPA !


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Allah s.w.t telah kurniakan kepada Eraz dan isteri satu rezeki yang tak ternilai.. Eraz bakal jadi bapa / papa / ayah / daddy tak lama lagi.. Alhamdulillah.. Sekarang ini isteri Eraz sedang hamil 20 minggu / 5 bulan dah.. Selepas membuat medical check-up semalam di HUSM, isteri dan baby dalam kandungan, sihat.. Alhamdulillah..

Jika tidak ada aral melintang, isteri Eraz dijangka akan bersalin pada hari Raya Aidilfitri 2013 ini iaitu bulan Ogos 2013.. Isteri Eraz dapat tahu pregnant selepas membuat ujian air kencing menggunakan test UPT pada pukul 4.00 pagi.. Lepas positif, terus dia kejut Eraz.. Memang terkejut dan happy giler la.. Mula saat itu, memang dah tak boleh tidur sampai la pergi kerja.. Ada satu entri yang Eraz gunakan tajuk 4.00 a.m.. Klik SINI.. Hari itu la kami tahu yang kami bakal jadi ibu bapa..

Doakan semoga isteri dan bakal baby Eraz dalam perut berjaya mengharungi perjalanan lagi 4 bulan lebih sebelum bersalin / dilahirkan.. Semoga semuanya berjalan dan berkembang dengan baik.. Semoga isteri Eraz selamat melahirkan bayi yang sihat, sempurna, baik serta soleh hendaknya.. Amin..

76 comments:

  1. Tahniah Eraz...
    Semoga Eraz dan isteri jadi papa mama yang cemerlang

    ReplyDelete
  2. tahniah eraz! anugerah Allah yang tidak ternilai. Semoga ibu & anak sentiasa sihat. Jaga makan & rehat secukupnya tak lupa juga baca surah-surah terpilih dalam al-Quran. InsyaAllah bakal lahirnya mujahidin/mujahidah (^_^)

    ReplyDelete
  3. tahniah eraz... jg baby dan isteri dgn baik. selamat bergelar papa.

    ReplyDelete
  4. Salam manis salam tahniah... :D

    Alhamdulillah...! Semoga Eraz menjadi seorang bapa yang paling penyayang....amin.. dari Kak Ummi :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillahhhhhhhh! Tahniah :D Lepas ni entry penuh la dengan baby :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. tentang entri tu, insyaallah.. haha

      Delete
  6. yeay! alhamdulillah...entry 4am tu sally pernah baca...tp tak terpikir la pulak....congrates abg eraz n kak wifey :)

    ReplyDelete
  7. tahniah bro....same with me....my wife preggy 2nd baby....insyaallah bersalin end of july....

    ReplyDelete
  8. tahniah eraz... wahh bertambah la tanggungjawab lepas ni, sama due lebih kurang biras sy jugak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. insyaallah akan dipikul dengan baik.. ;)

      Delete
  9. wah..tahniah..banyak nama panggilan tu, yang mana 1 nak guna nanti ye ;D

    ReplyDelete
  10. tahniah Eraz doakan untuk Nory dan suami plak...amiiinnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx nory.. insyaallah, lepas ni giliran nory pula.. ;)

      Delete
  11. Tahniahhhhhhhhhhhh... Semoga selamat melahirkan dan selamat bergelar mama papa, ibu ayah, mummy daddy nnt ya.. Teringat kenangan Akk masa melahirkan anak ketiga akak btl3 di pagi raya aidilfitri lepas je melahirkan rasa sedih sbb kena pantang dan tak boleh makan masakan raya hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mak dara.. Insyaallah.. doa2kan semoga semua selamat.. oh ya ke.. mak dara ada pengalaman ya bersalin di hari raya.. mesti penat menahan selera nak makan makanan hari raya kan.. ;)

      Delete
  12. kak mia doakan agar baby sihat dalam kandungan.... isteri eraz kena makan yang berzat ya... congratssss papa eraz....

    ReplyDelete
  13. Salam....best nya! congratz papa & also mom to be!

    ReplyDelete
  14. tahniah Eraz...semoga mendapat kurniaan Allah yang tak ternilainya dan selamat menjadi papa ...

    ReplyDelete
  15. tahniah dedy eraz, =) carl doakan semuanya selamat dan berjalan lancar .amin.

    ReplyDelete
  16. tahniah eraz....bestnye nak ade baby :)

    ReplyDelete
  17. tahniah ! baby pon nk smbut raya xD

    ReplyDelete
  18. tahniah abg eraz :D semoga happy selalu dgn ahli baru dlm keluarga :D

    ReplyDelete
  19. tahniah tahniah! waa... dah nak jadi ayah :) tahniah untuk isteri juga.. tentu comel baby tu nanti.. hee.. excited nak ada baby sendiri.. semoga isteri Eraz selamat melahirkan

    bayi dilahirkan tanpa dosa, didiklah dia dengan baik untuk menjadi permata Islam

    amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... insyaallah.. doakan yg terbaik.. ;)

      Delete
  20. Tahniah.... EDD wife sama dengan MQ aug nanti... Tapi tak sure hujung puasa or awal raya....kalau boleh biarlah lepas rayakan.. ;) kirim salam kat wife ye sebab nanti anak sebaya n same bulan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. oooo ya ke... itu la.. ade kemungkinan juga bersalin dalam puasa.. ;)

      Delete
  21. tahniah tahniah ~ dah bau nasi minyak ni...ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersilap ni.. dah lame bau nasik minyak.. ;)

      Delete
  22. eh...salah komen... kui3... apa2 pon tahniah...

    *ambik baldi ttup muka*

    ReplyDelete
  23. hehehe... tahniah bro... kalau ade buat kenduri syukur, ejas ajak ler, same2 duk klntn ni, hehee

    ReplyDelete
  24. tahniah & moga dipermudahkan terus yer

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum eraz....tahniah2 yer bakal jadi ayah...:)

    ReplyDelete
  26. Congrats eraz.. Semoga semuanya selamat sehingga saat kelahiran. Semoga Allah melindungi Eraz, isteri dan anak yang bakal lahir..

    ReplyDelete
  27. tahniah....semoga isteri dan anak dalam kandungan sihat

    ReplyDelete
  28. tahniah..moga semuanya selamat.. :)

    ReplyDelete
  29. taniah. sampai tak tido pagi di buatnya. apa pun, taniah , syukur alhamdulillah dari PG buat eraz dan wife. :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.