Friday 29 March 2013

Ayu Raudhah Selamat Melahirkan Bayi LelakiJika entri sebelum tentang Irma Hasmie yang baru melahirkan bayi lelaki sulungnya, pada tengaharinya pula, Ayu Raudhah pula selamat melahirkan bayi sulungnya juga bayi lelaki.. Alhamdulillah.. Berita Ayu Raudhah bergelar ibu ni dilaporkan oleh OhBulan..

Nampaknya tahun ni macam ramai yang melahirkan anak lelaki.. Dua kawan Eraz, Irma Hasmie semua anak lelaki.. Sekarang Ayu Raudhah.. Fasha Sandha pun berkemungkinan juga melahirkan bayi lelaki.. Isteri Eraz? Tak pasti lagi sebab masih menyorok.. Hehe..

Tahniah sekali lagi kepada Ayu Raudhah dan suami atas kelahiran bayi lelaki ini dan doakan semua bakal ibu atau ibu yang sedang hamil sekarang selamat melahirkan bayi masing-masing.. Begitu juga yang sedang berusaha untuk mendapatkan bayi.. Usaha tangga kejayaan.. Insyaallah rezeki korang akan muncul..Published with Blogger-droid v2.0.10

7 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.