Tuesday, 12 March 2013

Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Assalamualaikum w.b.t.. Pertama sekali Eraz nak ucapkan jutaan terima kasih kepada 85 peserta Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli kerana sertai segmen yang dianjurkan oleh Eraz.. Walaupun Eraz terpaksa 'on' segmen berkenaan selama +-15 jam pada 27 Februari 2013 yang lepas, Alhamdulillah sekali lagi kerana ianya mendapat sambutan yang amat menggalakkan.. Senarai peserta boleh disemak di link SINI

Keduanya, Eraz ingin minta maaf banyak-banyak kerana baru sekarang berjaya untuk umumkan pemenang / top refferal bagi segmen berkenaan.. Pada mulanya, plan Eraz hanya ingin memilih seorang top refferal, tetapi disebabkan lama tertangguh untuk umum, Eraz decide untuk pilih 2 pemenang top refferal..

Tahniah kepada blogger PERTAMA dan KEDUA ini kerana berjaya mengundang blogger lain sertai segmen ini melalui entri anda.. Jadi, mereka berdua dikehendaki menghubungi Eraz dengan message di Facebook Eraz di link INI untuk Eraz dapatkan maklumat bagi pemberian sedikit saguhati.. Dan insyaallah Eraz akan review blog berkenaan.. Tahniah!!

#Special thanx kepada dua blogger ini [Blogger 1] dan [Blogger 2] kerana sebenarnya mereka juga tergolong di dalam top refferal tetapi disebabkan atas dasar kawan dan mendapat persetujuan, mereka dikecualikan dalam pemilihan TOP Refferal.. Thanx korang.. Special untuk korang, Eraz akan buat entri khas (review)!

36 comments:

  1. wow... gorgeous nya cik fie dan mama maszull.... congratsssssss

    ReplyDelete
  2. wahh , tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  3. congratulation.....next time boleh cuba lagi...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eraz...mekacih yer sbb memilih mama sebagai top refferal tak sangka pun...ni pun tahu melalui teman2 alam maya...mekacih semuanya yer...:)

    ReplyDelete
  5. tahniah pada mereka berdua... :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat cik fie dan mama mas zull :D

    ReplyDelete
  7. tahniah untuk Cik Fie dan juga Mama Mas Zull...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah . xsangka dapat menang top referral . hihi . terima kasih ye abang eraz :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...dah tahniah kepada pemenang k...

    mselim3

    pls:mselim3 tumpang gembira...moga kekawan sukses selalu k...

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada pemenangnya ya..turut happy bila Eraz'happy

    ReplyDelete
  11. Thanks for the segmen bro! :))))

    ReplyDelete
  12. Tahniah untuk yang menang :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah pada Mama maszull dan juga cik fie.

    ReplyDelete
  14. wah tahniah kepada mama maszull dan cik fie...

    ReplyDelete
  15. hu3...remy terlepas.... dunia semakin kejam.... busy jer....hu3

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.