Tuesday, 26 March 2013

Semangat 'Hello Kitty'

Kereta Semangat 'Hello Kitty'

Semangat 'Hello Kitty'.. Siapa-siapa yang tengok kereta ni, mesti takkan terlepas pandang punya.. Satu kereta ada gambar Hello Kitty dan siap backgroud lagi.. Depan, belakang, atas, bawah, tepi, semua ada.. E'raz sempat snap gambar kereta ni sebab kebetulan berhenti belakang di traffic light.. Memang betul-betul semangat 'Hello Kitty' tuan punya kereta.. Maaf ya kalau ambil gambar ni tanpa izin.. Kereta siapa la ni.. No. Plat pun memang menarik.. Adios Amigos..

15 comments:

  1. No offence, childish sungguh rupanya :S Tapi manusia banyak ragam kan.. Wahaha..

    ReplyDelete
  2. huiyoooooooo......selera masing2 gitu untuk menghias kereta sendiri kan....

    ReplyDelete
  3. abahahahahhaah . apalah . pnya excited ciann

    ReplyDelete
  4. kat sini pun ada keter hello kitty..cantik...ownernya pompuan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kereta ni, tak tahu lelaki ke ppuan owner nya.. tak nampak..

      Delete
  5. heheheh mesti owner nya pompuan ni... ;)

    ReplyDelete
  6. mesti empunya kereta ni perempuan kan.

    ReplyDelete
  7. saya suke saya suke...hehehehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.