Saturday, 9 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

73 comments:

  1. menarik...semoga ramai dan banyak blog yang join..ada jalinan ukuhuwa kat sini..

    ReplyDelete
  2. bertambah lagi kenalan...

    ReplyDelete
  3. aku join jugak :)

    http://www.paly.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  4. singgah di sini alang2 join segmen dr blogger k.mialiana ^_^

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  6. DARI SEGMEN SAMA :)
    already follow here~
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari ciklaili.com.
    singgah dari segmen MiaLiana :)

    ReplyDelete
  8. datang jenguk blog ni, selalu lintas lalu, hihi

    http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. As salam Eraz, dr segmen yg sama, jalan2 sini.
    already follow here :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen ya, Eraz.
    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang sama. Jom terjah saya pulak?

    http://www.nabeelstories.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikumeraz...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama. Selamat bersegmen. ^__^

    http://www.ainizakaria.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  15. as salam,

    Singgah dari segmen yang sama.

    http://encikridzu13.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  16. assalamuaikum...

    singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  17. weeee, datang dari segmen yg same. selamat bersegmen ^___^

    ReplyDelete
  18. DARI SEGMEN SAMA :)
    Dah follow sini~
    Jangan lupa follow saya balik k~

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  19. selamat bersegmen bro..... remy pun join juga.....

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen sama..
    done follow sini.. :)
    jemput singgah..

    http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Blog walking here

    Selamat bersegmen Eraz
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Selamat bersegmen :D
    Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama .dah lama follow sini .jemput singgah blog sy :)
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  25. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    dah lama follow blog ni

    ReplyDelete
  26. done here yop/yong
    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  28. Singgah jalan-jalan sini.
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  29. terjah dr segmen yang sama ^^

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  30. datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

    ReplyDelete
  31. haii eraz :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  32. hi Mv dr segmeb yg sama bw sini

    ReplyDelete
  33. Salam ziarah buat pertama kali :)

    Selamat berkenalan dari UmmiKami..jom ke blog kak Ummi sambil berpantun.. :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  34. Salam perkenalan,

    Kunjung mengunjung amalan mmulia...
    Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum.. datang singgah sini.. salam perkenalan :)

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  36. dari segmen sama :)

    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  37. Dari segmen yg sama http://kmliahshm.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html . Follow here ;>

    ReplyDelete
  38. salam. dari segmen sama. selamat berkenalan dan selamat bersegmen.

    http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  39. dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  40. huhuhu.. selalu singgah sini XD

    ReplyDelete
  41. jenguk dari segmen yg sama! :D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  42. dari segmen yang sama :) done follow :D hehehe

    http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  43. balas kunjungan dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  44. terjah dari segmen sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  45. dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  46. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  47. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  48. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  49. mselim3 pun join segmen nie..kita meriahkan segmen nie....k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    pls: visit member...

    ReplyDelete
  50. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  52. singgah membalas kunjungan., done follow~ ^^

    ReplyDelete
  53. Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
    ..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  54. dari segmen sama, datang jejak sini, already followed here..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  55. salam perkenalan..
    ss datang dari segmen kak Mia.. done follow sini #3800

    :)

    ReplyDelete
  56. follow sini, follow back yer ;)
    http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  57. salam...saya dah follow awak,bole follow saya balik..tq..=)

    ReplyDelete
  58. dari segmen sama ^^
    http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jom join GA gempak yana

    ReplyDelete
  59. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  60. Salam,

    Terjah sini dari segmen yg sama :D
    http://ainanabilahmansor.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  61. Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,kemas blog ni :)
    Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

    HAPPY BLOGGING :)

    ReplyDelete
  62. singgah dari segmen yg sama..
    salam perkenalan..:D

    ReplyDelete
  63. salam ziarah :)
    PG datang dari segmen yang sama. :)
    salam perkenalan ya :D

    ReplyDelete
  64. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.