Thursday, 21 March 2013

Review #4 : Special Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli




Assalamualaikum.. Gambar paling atas ialah banner kepada blog http://www.mialiana.com/.. Manakala gambar kedua ialah print screen dari entri Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Sedia maklum melalui entri Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli, blogger MiaLiana 
merupakan salah seorang top refferal tetapi atas persahabatan, beliau lepaskan kepada blogger lain yang turut sama join.. Seperti yang Eraz janjikan, Eraz akan review blog http://www.mialiana.com/, sebagai satu penghargaan..

Siapa yang tak kenal banner dan blogger kat atas kan.. Sebenarnya, Eraz tak perlu kot review sebab ramai yang kenal.. Mempunyai follower yang sangat ramai serta penyokong juga ramai.. Orang memang dah biasa ke blog beliau.. Kak Mia juga banyak membantu blogger-blogger junior lain jika mempunyai apa-apa masalah tentang blog..

Pertama sekali E'raz nak ucapkan TERIMA KASIH kepada Kak Mia kerana sudi join segmen singkat anjuran Eraz tu.. Sedikit tentang Puan Mialiana ni yang Eraz nak cerita.. Kak Mia merupakan salah seorang TOP 10 Blogger Of The Year Category untuk Digi WWWOW Awards 2012.. Bukan calang-calang tu. Di blog Kak Mia, beliau banyak berkongsi ilmu tentang banyak hal termasuk personal dan tips-tips untuk pelajar yang sedang mengikuti program pengajian jarak jauh atau separuh masa.. Result Kak Mia sendiri, bukan calang-calang jugak.. Terbaik! 

By the way, Eraz nak ucapkan tahniah sekali lagi pada Kak Mia kerana mendapat Commonwealth Educational Media Centre for Asia (CEMCA) Award bagi pengajiannya di Open University Malaysia..

Jom ramai-ramai terjah blog Kak Mia di http://www.mialiana.com/..

10 comments:

  1. alahai segannya kak mia.... touching betul bila baca entri eraz... thank you so much dear... ;) all the best in blogging career.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. beruntung kalau dapat junior under Mia Liana nie....terkesima...

    ReplyDelete
  3. tahniah tahniah, baru jenguk blog dia tadi

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.