Monday, 18 March 2013

'El tak takut katak, Katak takut El !' - Elfira Loy

Siapa yang tengok Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 11, mesti akan ingat dialog berkenaan.. Itu yang keluar dari mulut Elfira Loy semasa dia melaksanakan tugasan kedua bersama pasangannya Ajak Shiro.. Ketakutannya pada katak telah menyebabkan dia menangis meraung.. Akan tetapi, rezeki Elfira pada malam tu kerana dia dan ajak berjaya membawa pulang RM 10,000 kerana menjadi pemenang pada episod 11 Fear Factor Selebriti Malaysia..

El tak takut katak, katal takut El.. Ternyata, semua peserta lain yang dengar termasuk Ajak sendiri, tergelak... Difahamkan, dua minggu lagi Episod 13 dan sebenarnya Final ataupun Episod Akhir.. Siapa di antara mereka yang menang, semuanya memang tak boleh nak agak.. Tunggu dan lihat nanti Fear Factor Selebriti Malaysia Episod  12 sebelum ke Episod 13 / Akhir / Final nanti..

Published with Blogger-droid v2.0.10

37 comments:

  1. hahahaha!! lwak plk bca.. hehe!!
    xsbar nk tgok finale nti.. dup dap dup dap!

    ReplyDelete
  2. alah miss lak episod ni.. nnt nk tgk ulangan lah, tp mmg pasangan el dn ajak adlh peserta peberet kan.. hihi el kecik2 cili padi :)

    ReplyDelete
  3. nak tergelak tengok ulangan Fear Factor semalam, haha xD

    ReplyDelete
  4. dua kali tengok sebab anak-anak nak tengok yang part si Elfira..terkekek-kekek dorang gelak..

    ReplyDelete
  5. tabik spring kat El, saya mmg fobia ngan katak x sanggup nk berendam walaupun org bayar 10k,

    ReplyDelete
  6. Ros sokong El.. yeah! hihi.. Kalau Ros pun , geli dengan katak macam tu..

    ReplyDelete
  7. Hahaha, serius kelakar masa el cakap tu.
    Adoi sempat lagi buat lawakkk.

    ReplyDelete
  8. Ya Allah Eraz...masa tengok tu..kesian betul tengok dia...dahlah yang paling bongsu dalam banyak2...pas tu memang jadi bahan lah kan..sedap diaorang ni gelak...tapi dia memang betul2 takut tu...x pernah tengok dia menangis sampai tersedu2 bagai macam tu dalam Fear Factor...sian tengok dia...

    *tapi kan terserlah kemanjaan dia kat situ.... ^_^ heee...

    ReplyDelete
  9. Lawak la ayat tu. kawan saya pun selalu cakap macam tu. hehehe :)

    ReplyDelete
  10. saya tengok episod ni..kelakr tengok El
    lepas tu menangis teresakesak..hehe..tapi berbaloi la menang rm10000..
    suh masuk lagi, dapat 10k pon xnak dah..
    Promosi March !!!

    ReplyDelete
  11. untungla katak yg takut el..

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/saya-redha.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum eraz...hehehhee lawak jer kan...;)

    ReplyDelete
  13. huhuhuhu...kesian tgk dia meraung...tp sbb dia meraung jugak la Ajak kena buat secepat mgkn..hehe :)

    janji menang RM10,000 kan..?

    ReplyDelete
  14. kesian tengok dia tapi dia berjaya lawan ketakutan dan 'kegelian' dia tu.. berbaloi pada dia & Ajak sebab dapat RM 10 000... he3..

    ReplyDelete
  15. el..tahniah...jrang tengok fear factor...ep 1 sampi 4 je aku tgk...

    ReplyDelete
  16. Suka tengok pasangan ni. teamwork dorang dua ni sgt best. Mcm abang jaga adik. Baik betul... Suka tengok... :)

    ReplyDelete
  17. kesian tau... masa kat KL aritu. hotel ada suscribe astro. kak mia sempat tengok episod yang ada EL ni. kesiannya dia. terjerit2 takut katak... kak mia pun sama.... geliiiiiii...

    ReplyDelete
  18. geli tgk adegan katak nie..siap jerit-jerit lagi...tutup mata sebelah ....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.