Monday, 18 March 2013

Bersama ABAH ..

Sesi mencari kasut baru untuk Abah tercinta.. Kali ni ajak dia sekali.. So senang la memilih.. Alhamdulillah, berpeluang balik rumah Ma dan Abah hari ni, so boleh ambil peluang ni.. Dia jenis tak susah memilih, jadi sekali Eraz ambil, terua dia berkenan.. So done! Hadiah untuk Abah..

Hujung minggu ni mereka nak ke KL, rumah abang.. Mungkin stay 4, 5 hari.. Eraz tak dapat join sekali kali ni.. Next time, boleh buat rombongan che kiah macam dulu... Dulu pernah konvoi 4 buah kereta.. Terbaik..

#Bahagia

Extra : Abaikan kasut wanita dalam gambar.. Motif gambar, orang disebalik cermin..

Published with Blogger-droid v2.0.10

21 comments:

  1. anak mithail bagus bagus haha :p

    ReplyDelete
  2. hahah..ngt beli kasut abah yg gurl tdi 2.

    ReplyDelete
  3. Wah, ank yg baik. Moga dmurahkan rzki.

    ReplyDelete
  4. Bagus, bagus. Sayang Abah =)

    ReplyDelete
  5. gambar ni ada nilai seni.. kreatif.. yeah sebalik cermin.

    ReplyDelete
  6. lama tak beli high heel sejak dah ada sofea... rindu plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah... bila dah jadi ibu lebih suka pakai kasut yang flat. dulu2 masa anak dara rajin pakai high heel... hehehe

      Delete
  7. baguslah balas balik jasa org tua kan!

    ReplyDelete
  8. semasa ada hayatnya lagi haruslah kita beringat dan membalas jasa org tua kita...kalau tiada lagi di dunia ini........(sebak)....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.