Wednesday, 20 March 2013

Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist

Assalamualaikum...


Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Mac dan April iaitu pencarian bermula dari 19 Mac 2013 hingga 11:59 malam 21 Mac 2013 nanti.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja
Penganjur mengharapkan segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.

10 comments:

  1. selamat bersegmen nak join juga la nanti..

    ReplyDelete
  2. Mekasih sudi join segmen ni bro. Penyertaan awak sangat di hargai.

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah blog saya. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. good luck saya pun dah join segmen nabeel....

    ReplyDelete
  5. blogwalking dari segmen yang sama...sambil-sambil tu meh jalan2 tgk kereta hello kitty akak yg comel..hehehehe (tetibe iklan kan?)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.