Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 22 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


Assalamualaikum w.b.t.. MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER.. Menarik kan tajuk segmen ni.. Segmen ini anjuran blogger Mak Dara.. Jadi, Eraz nak jemput korang semua join segmen ini.. Hanya klik banner di atas untuk ketahui syarat-syaratnya.. Ada hadiah menanti.. Eraz nak tag tiga blogger di bawah : -
  1. Fify Firdausi
  2. Farah Alias
  3. Adie Zaff
Berikut adalah senarai penaja MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara : -


Good Luck!!

27 comments:

  1. Salam singgah..diana pun join GA yg sama...Good Luck :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  3. all the best Eraz... singgah dari GA yang sama...

    ReplyDelete
  4. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. eraz akan buat lawatan balas nanti.. ;)

      Delete
  5. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ziarah sini from segmen mak dara

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama gakkkk...good luck...

    ReplyDelete
  9. As salam,

    singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  11. #3834

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    ReplyDelete
  12. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. thanks along...adie dah join dah...
    anyway,gud luck k along... ;)

    http://adiezaff.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ** segmen yang sama

    ReplyDelete
  14. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking sini..

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  16. Aida pun join GA nie jugak.. hehe. nie tengah terjah blogger2 yang join :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.