Sunday, 24 March 2013

Buku Irma Hasmie - SMILE

Buku Irma Hasmie - SMILE

Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba terfikir untuk membuat entri tentang buku Irma Hasmie ni.. Buku ini sebenarnya dibeli oleh isteri Eraz masa dia buat medical check-up di HUSM baru ni.. Katanya dia dah habis baca.. Eraz tengok macam menarik.. So plan nak baca la.. Tapi sekarang belum sempat lagi nak baca..

SMILE
Skil . Motivasi . Inspirasi . Luar Biasa . Elegan
Kisah yang menginspirasi Irma, pasti ada tertawan juga.
Dari : Irma Hasmie, Zamri Mohamad

Bila dibelek semua dan tengok isi kandungan, ada 16 Kisah semuanya.. Insyaallah, jika kesempatan, Eraz kongsi dengan semua.. Tak pasti lagi tentang isi kandungan keseluruhan.. Siapa yang dah baca? Review sikit buku Irma Hasmie - SMILE ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

21 comments:

  1. dulu ada ingat nak beli, tapi sampai skrang tak beli2x....BB1M pun dah abis pakai..

    ReplyDelete
  2. wahh... cutting mat

    ReplyDelete
  3. suka tengok irma ni. santek sangat skrg. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anugerah Allah.. semua org cantik dan handsome...

      Delete
  4. Macam menarik. Menanti Eraz berkongsi tentang buku ni. :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh , dah ada buku sendiri laa..best2

    ReplyDelete
  6. irma hasmie dh tulis buku..baru tau, hehehe...tq share!

    ReplyDelete
  7. kalau dah abis baca.. kasi kak mia pinjam.... hehehe

    ReplyDelete
  8. Assalammualikum....

    Dah habis baca boleh sharing apa kandungan buku nie....kalau menarik boleh beli....

    mselim3

    ReplyDelete
  9. baru tahu Irma karang buku nie last week tetapi belum sempat nak terjah beli lagi...nanti citer-citer kat sini yea...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.